DP Hobby biedt full-service op het gebied van diamond painting en levert pakketten uit eigen productie!

Een beter resultaat en een ready-to-start pakket!


De winkel is momenteel alleen geopend op afspraak.
Reserveer nu jouw tijd in onze winkel.

Let op:

  • Afspraak kan alleen ten minste 4 uur van tevoren worden gemaakt.
  • Geen afspraak mogelijk voor het afhalen van losse steentjes. Deze worden momenteel niet verkocht.


Diamond Painting is een relatief nieuwe hobbyvorm, overgewaaid uit China. Inmiddels zijn er al vele duizenden liefhebbers van deze hobbyvorm en het aantal mensen dat zich op deze hobby stort is nog steeds groeiende. Begin 2018 is het bedrijf DP Benelux BV gestart met het produceren van deze diamond painting pakketten met vierkante steentjes en worden geleverd onder de merknaam DP® en biedt de hoogste kwaliteit en service!

DP Hobby is exclusief verkoper van deze diamond painting pakketten, maar je kunt ook hier terecht voor vele andere artikelen, zoals:

  • Diamond paintings met ronde steentjes (Diamond Dotz)
  • Groot assortiment aan tools en accessoires voor diamond painting, zoals LED Lightpads, opbergkoffers en -cassettes voor steentjes en nog veel meer...
  • Losse steentjes van iedere kleur (alleen vierkant)

Ben je nog niet bekend met deze hobby, maar heb je wel interesse? Kom dan eens vrijblijvend binnen met al je vragen of om de hobby gewoon eens uit te proberen. Er ligt een diamond painting voor je klaar om te kunnen 'voelen' wat diamond painting precies is. Je bent van harte welkom!

Liever online bestellen of het assortiment bekijken?


Contactformulier

Heb je vragen? Vul dan onderstaand formulier in. We proberen zo spoedig mogelijk hierop te reageren. Bellen mag natuurlijk ook!Ingezonden resultaten